Fælles front mod Velfærdslisten

Socialudvalget tager afstand fra Velfærdslistens propaganda
3. december 2015
Danmark og Europa efter 031215
9. december 2015

Fælles front mod Velfærdslisten

Med initiativet fra medlemmerne af Socialudvalget, så ser det ud til, at Kasper Fuhr Christensen er isoleret i sin selvforståelse og helt sat uden for indflydelse, som vil være godt for Randers Kommune.

Det er med stor tilfredshed, at jeg har erfaret, at samtlige udvalgsmedlemmer af Socialudvalget ekskl. Kasper Fuhr Christensen tager afstand fra Velfærdslistens propaganda af udvalgets studietur til New York.

Udvalget repræsenterer ikke mindre end fire forskellige partier i byrådet, så det må betegnes, som en fælles front mod Velfærdslistens urigtige påstande og løgnagtige udtalelser.

Som den eneste i udvalget deltager han ikke i studieturen, men har været med til at blåstemple turen oven i købet, mens han selv var formand for udvalget og deltog sidste gang selv i en studietur til London. Hans påstand om, at medlemmerne har deltaget i en basketballkamp på skatteydernes regning er direkte forkert.

Det er mig uforstående, at navneredaktør og fællestillidsmand for de redaktionelle medarbejdere på Randers Amtsavis m.fl. Per Schultz-Knudsen for kort tid siden i et indlæg “Borgmesteren på en uriaspost” belærte vores borgmester Claus Omann Jensen om god tone og redelighed i kraft af at være organisations-koordinator for Velfærdslisten.

Jeg har forstået, at Per Schultz-Knudsen –  der tidligere har været storkredsformand for Kristendemokraterne og nu landsformand for CenterParatiet, må  forventes at have et forhold til ikke at lyve, ligesom at have et minimum af journalistisk moralkodeks.

I stedet for at pukle på andre, så burde Per Schultz-Knudsen nok forsøge at give Kasper Fuhr Christensen belæring om god opførsel.

Med initiativet fra medlemmerne af Socialudvalget, så ser det ud til, at Kasper Fuhr Christensen er isoleret i sin selvforståelse og helt sat uden for indflydelse, som vil være godt for Randers Kommune.

Arne Erikslev
Arne Erikslev
Toldbodgade 21, 1.3. 8930 Randes NØ Telefon 86 41 03 00, Mobil 60 38 04 55, E-mail arne.erikslev@email.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *