Socialudvalget tager afstand fra Velfærdslistens propaganda

Fælles front mod Velfærdslisten
3. december 2015

Socialudvalget tager afstand fra Velfærdslistens propaganda

Velfærdslisten er via læserbreve og egne kommunikationsplatforme ude at kritisere socialudvalgets studietur til New York. Socialudvalget har intet problem med at diskutere kommunens studieture. Men udvalget tager på det kraftigste afstand fra de urigtige påstande, som Velfærdslisten fremsætter.

Velfærdslisten er via læserbreve og egne kommunikationsplatforme ude at kritisere socialudvalgets studietur til New York. Socialudvalget har intet problem med at diskutere kommunens studieture. Men udvalget tager på det kraftigste afstand fra de urigtige påstande, som Velfærdslisten fremsætter.

Socialudvalget var sidste år på studietur til London. Her deltog Kasper Fuhr Christensen selv i en inspirerende tur. Udvalget fik inspiration til det politiske arbejde og besøgte lokale initiativer på det forebyggende område.

På baggrund af de gode erfaringer blev socialudvalget d. 4 marts 2015 præsenteret for tre mulige destinationer til yderligere inspiration: Glasgow, New York og Amsterdam. I forbindelse med valget af studietur blev udvalget præsenteret for potentielle programmer og overslag på udgifter for de tre ture. Et enigt udvalg stemte for en studietur til New York – herunder Kasper Fuhr Christensen, mens han sad som formand for socialudvalget.

Derfor kan det undre socialudvalget, at Velfærdslisten nu er ude at kritisere studieturen til New York og betegner det som ”misbrug af kommunale midler”, da deres eget byrådsmedlem var med til at blåstemple turen til New York og selv deltog i studieturen til London.

Udover kritikken af turen til New York har Velfærdslisten påstået, at udvalget har deltaget i en basketballkamp på skatteydernes regning. Af det officielle program som er offentligt tilgængeligt fremgår det tydeligt, at basketballkampen er betalt af udvalgsmedlemmerne selv, hvilket også skete på studieturen til London. Socialudvalget tager på det kraftigste afstand fra, at Velfærdslisten spreder faktuelt forkerte oplysninger.

Mvh. Louise Høeg (V), Mark Pring (V), Christian Brøns (V), Mikael Mouritsen (A), Morten Grosbøl (O), Charlotte Mølbæk (F)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *