Politiske spøgelses bilister

Danmark og Europa efter 031215
9. december 2015
Journalistisk manipulation
10. december 2015

Politiske spøgelses bilister

Listernes fejlfindingskultur beslaglægger værdifuld arbejdstid i forvaltningen/ledelsen. Jeg frygter, at det måske ligefrem er listernes formål: Stress ledelsen og forvaltningen med spørgsmål, mistillid og mistænkeliggørelse så meget, at de laver fejl, for herefter at pege fingre og sige: "Hvad sagde vi".

Mandag d. 7/12 var der byrådsmøde. Det var et byrådsmøde som på vanlig vis bar præg af divergerende holdninger. Bølgerne gik måske højt, fred være med det, sådan er gamet, sådan er politik, ikke mindst i Randers Kommune. Hvis man ikke som politiker kan magte det, skal man seriøst genoverveje sit kandidatur til det kommende kommunalvalg. Tonen i byrådssalen er åbenbart ekstra hård i vores kommune, nuvel, den præmis kan jeg faktisk godt acceptere.

Hvad jeg derimod synes er skammeligt, og hvad jeg har enddog meget svært ved at kapere, er den mistænkeliggørelse og mistillid som de politiske spøgelsesbilister fra listerne dyrker overfor forvaltning og overfor vores ledere i kommunen. Mistænkeliggørelsen kommer bl.a. til udtryk ved en syndflod af spørgsmål, nogle af disse kan ses af byrådets dagsorden, men endnu flere bombarderer ugentlig, hvis ikke dagligt forvaltningen. Spørgsmål som efter min bedste overbevisning kun tjener et formål, og et formål udelukkende; nemlig selviscenesættelse af listerne.

Det er simpelthen ærgerligt hvordan listernes fejlfindingskultur beslaglægger værdifuld arbejdstid i forvaltningen/ledelsen. Tid som går fra andre og vigtigere opgaver end at lave propaganda for listerne. Det er opgaver som fx at lede og drive en stor organisation, og en sammensat arbejdsplads. Jeg frygter, at det måske ligefrem er listernes formål:  Stress ledelsen og forvaltningen med spørgsmål, mistillid og mistænkeliggørelse så meget, at de laver fejl, for herefter at pege fingre og sige: “Hvad sagde vi”.

Og jo, listerne er da i deres gode ret til at bombardere byråd og forvaltning med spørgsmål og mistillid. Bevares, retten er endda lovfæstet. Men det er ligesom med ytringsfriheden….der er ingen tvang.

Sluttelig, og for hvad det er værd, så kommer her min personlige opbakning til forvaltningen, alle medarbejderne i kommunen, og ikke mindst ledelsen. I gør dagligt et fantastisk arbejde for alle os borgere i kommunen. Tak for det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *