Velfærdslisten og Beboerlisten blæser på reglerne

Vi skal til at oppe os!
20. september 2017
Færre asylansøgere betyder flere penge til udsatte kvinder
20. september 2017

Velfærdslisten og Beboerlisten blæser på reglerne

Mark Pring
Wagnersvej, Hornbæk
Byrådsmedlem Venstre

På Byrådsmødet den 18. september stillede Velfærdslisten forslag om, at ændre reglerne for video og lydoptagelser i byrådssalen, så det skulle være tilladt med disse optagelser. Forslaget blev stemt ned af et stort flertal.
Inden punktet om at ændre reglerne blev behandlet, fik vi en mail der oplyste, at Kasper Fuhr Christensen allerede havde lagt et billede på Facebook, af det igangværende byrådsmøde, samt flere bevidst valgte fejloplysninger omhandlende det der blev udtalt i byrådet. Han bliver gjort opmærksom om, at hans handlinger var imod reglerne. Han nægtede at fjerne billedet, selvom han bliv opfordret hertil, af flere byrådsmedlemmer fra forskellige partier.
Handlingen kunne vel sammenlignes med, at en politimand, med en venlig bemærkning, påpegede at man kørte for hurtigt. De fleste almindelige mennesker ville lette foden fra speederen, hvis de venligt blev gjort opmærksom på, at de kørte for hurtigt.
Beboerlistens Bjarne Overmark har udtalt i byrådet, at han er ligeglad med, at der refereres fra lukkede møder selvom det er ulovligt. Hvad vil borgmesteren gøre, for at stoppe disse udemokratiske handlinger?
Dette lyder noget hult når Velfærdslisten og Beboerlistens medlemmer kommer med alle deres tilråb om, at vi andre er mørklægningspartier og ikke vil følge loven. De siger åbent, at de ikke vil følge reglerne. Hvor længe skal resten af byrådet og vælgerne finde sig i den form for dårlig optræden fra de to listers medlemmer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *