Åbning af valglokale 1. maj

VERDO BRO – SÆT I GANG
24. april 2019
Godt nyt for nedslidte
7. maj 2019

Åbning af valglokale 1. maj

D. 1. maj kl. 12.00 mødes vi til åbningen af vores nye valgbutik nede i Randers centrum, hvor vi også vil stå og riste de røde (pølser). Valget er lige om hjørnet, og vi ved at udskrivelsen skal ske inden for den næste måned. Simon Simonsen fra Venstre i Randers Nord og jeg selv, vil derfor være at finde til åbningen af vores fælles valgbutik, hvor vi også sommetider vil befinde os under valget, hvis nogen skulle have lyst til at komme forbi til en kop kaffe! Vi håber derfor, at I har lyst til at komme forbi og se den nye valgbutik i anledningen af d. 1. maj, så vi kan nyde en dag i hyggeligt selskab, inden det går løs. Vi har selvfølgelig stadig valgkontoret oppe på Hvedevej, hvor frivillige og jer der har interesse, altid er velkomne til at kigge ind!

Åbningen foregår d. 1. maj 12.00, Sankt Mortens Gade 4 i Randers Centrum!

I må meget gerne tilmelde jer til Stella på stella.tommerup@ft.dk eller 61 62 36 84, så vi har en idé om hvor mange vi skal grille til 🙂 

Vi ses!

Knud Pedersen
Knud Pedersen
Formand for Venstres Kommuneforeningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *