Venstre i Langå / Stevnstrup

Venstre i Langå / Stevnstrup dækker det nordlige område af det gamle Langå kommune med Langå som det største by og Stevnstrup som det næststørste by i området. Derudover er der en del lokalområder / landsbyer som Øster Velling, Grensten, Væth, Jebjerg , Værum samt et antal beboelsesområder .

Vi er omkring 80 medlemmer af vælgerforeningen og vi har ca. 1200 venstrestemmer i de 3 valgsteder, Langå, Stevnstrup samt Jebjerg.

Ved sidste valg 2017 fik vi valgt 2 byrådsmedlemmer Lars Søgaard Langå. og Anders Henrik Jensen Stevnstrup Vil du vide mere om deres arbejde i det nye Byråd, kan jeg anbefale at trykke sig ind på Randers kommunes hjemmeside, her vil du kunne finde de fagområder Lars arbejder med de kommende 4 år.

Lokalforeningen afholder generalforsamling en gang om året i februar måned, hvor formanden er på valg hver år og de øvrige 4 medlemmer af bestyrelsen er på valg hvert andet år.

Ved at være medlem af Venstre får du indflydelse på opstilling af kandidater til valgene til kommunen, folketings samt region, og du har også en indirekte indflydelse på den politik der bliver ført i kommunen. Så hvis du ønsker at blive medlem af Venstre kan du skrive / ringe til Formanden eller et af nedenstående bestyrelsesmedlemmer.

Formand Carsten Tønnes, Bøgebakken 39, 8870 Langå, tlf. 21374636, Toennes.randers@mail.dk

Kasserer: Kurt Søndergaard, Søndergade 16, 8870 Langå. Tlf. 86861818, kurtmona@mail.dk

Sekretær Jim Davidsen, Borgergade 8a, 8870 Langå, tlf. 86462464, jim.davidsen@mail.dk

Lars Søgaard

      Anders Henrik Jensen

Du kan indmelde dig i Venstre i Langå / Stevnstrup ved at benytte denne formular eller kontakte foreningens formand eller en af de øvrige i bestyrelsen.