Anders Buhl-Christensen

18. februar 2021

Jeg har en stor lyst til at være med til at påvirke kommunens udvikling.

Jeg arbejder for at sikre udvikling i hele vores kommune. En god infrastruktur er en forudsætning, en ny bro over fjorden, samt en bedre forbindelse på tværs skal sikre fortsat udvikling i den nordlige del af kommunen.

Børnene er vores vigtigste resurse. Jeg arbejder målrettet for at alle børn sikres den bedste udvikling. De først fem år i et barns liv er de vigtigste, her kan vi med en tidlig indsats bryde den sociale arv, så alle er klar til den efterfølgende skolegang. Vores folkeskoler skal opnå bedre resultater, der skal stilles tydelige og målbare krav.

Vi skal have styr på vores ældrepleje. Vi skal have en tydelig ledelse og klare mål og forventninger til at vores dygtige personale, sikre gode vilkår for alle vore ældre medborgere, der har hjælp behov. Jeg vil og kan ikke tolerere forhold som vi har set udrullet på tv.

Jeg er 59 år, uddannet landmand og ejendomsmægler. Jeg blev gift med Lene i 1985, sammen har vi tre voksne børn og to herlige børnebørn. Vi bor på Lindegårdsmølle 10 km nord for Randers. Vi har to hunde, og 15 Hereford køer. Vi har en fantastisk natur og arbejder målrettet mod en størst mulig biodiversitet.