Landspolitikere

18. maj 2022

Michael Aastrup Jensen 


Medlem af Folketinget, Venstre

Fhv. borgmester

Dybdalen 12
8960 Randers SØ

Tlf. i Folketinget:

+45 3337 4522

Mobil:

+45 6162 4225

Telefax:

+45 3389 4522

E-mail:

[email protected]

Hjemmeside:

www.michaelaastrup.dk


Østjyden på borgen

-          Michael Aastrup Jensen er Venstre Randers lokale folketingsmedlem. Som Udenrigsordfører og næstformand for udenrigspolitisk nævn, er han engageret i Danmarks forhold til og med resten af verden. Derudover er Michael også medlem af Europarådet for Danmark, hvilket indebærer en stor mængde arbejde med øvrige europæiske parlamentarikere. Derudover er han også medlem af Folketingets retsudvalg.

-          Michael bor til daglig i Assentoft og har et stort hjerte for Randers, hvor han også har været borgmester. Han kæmper dagligt for at sikre Østjylland ikke glemmes på Christiansborg. Udover forpligtigelserne i udvalg og Europarådet bruges der meget tid og energi på at løfte lokale sager for både borgere og virksomheder. Arbejdet i Folketinget er dermed meget alsidigt, og du kan altid regne med at Michael lytter hvis du har noget på hjertet.

-          Udover det parlamentariske arbejde er Michael også medlem af forretningsudvalget i Venstre og repræsenterer dermed også Venstre Randers i arbejdet her. Han er ligeledes formand for Venstres interne EU udvalg og har også en plads i Venstre hovedbestyrelse.


IVAN AL-HILALI

Politisk konsulent for Michael Aastrup Jensen

TLF.   +45 3337 4663

[email protected]

DU KAN SKRIVE TIL MIG IFT. AFTALER MED MICHAEL – BÅDE FYSISKE AFTALER OG PRESSERELATEREDE. DERUDOVER KAN DU KONTAKTE MIG, HVIS DU HAR EN GOD IDÉ ELLER HAR SPØRGSMÅL TIL KONKRETE POLITISKE SAGER.